Рюкзак SIAN 20038 1491
Рюкзак SIAN 20038

Рюкзак SIAN 20038

Код товару: SIAN 20038
5 85
5 /5 - 85 голосів
Об’ємний молодіжний міський рюкзак для хлопців від 150 см росту. Два відділення, два передніх кишені, відділення для гаджетів.
3180грн
В наявності
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам
Двокамерний місткий міський рюкзак
  • наймісткіша модель з нашої пропозиції
  • підходить для хлопців ростом від 150 см
  • для навчання, спорту, відпочинку або коротких подорожей
  • ортопедична спинка з посиленням
  • м'яка кишеня для ноутбука або планшета
Найоб'ємніший крій з нашої пропозиції підійде всім хлопцям і чоловікам, які щодня носять з собою багато речей. Крім того, в цьому році ми поліпшили дану модель. Ми розширили переднє відділення, щоб всі речі могли з легкістю поміститися, і додали оригінальний синьо-зелений принт.
 
Рюкзак також підходить для тих, хто часто користується ноутбуком, оскільки в задньому відділенні є спеціальна м'яка кишеня для ноутбука до 15,4", в яку, однак, також можна покласти файли, папку або робочі зошити. Також в задньому відділенні є ще одна невелика м'яка кишеня для телефону, планшета або powerbank.
 
Спинка рюкзака ортопедична, посилена легким алюмінієвим каркасом, завдяки чому не втрачає правильної анатомічної форми навіть при великій вазі вмісту рюкзака. Плечові лямки м'які і ергономічної форми. Вони доповнені регульованим по висоті нагрудним ременем, який дозволяє легко переносити важкий вантаж.
 
Заднє відділення вужче за переднє. Крім ноутбука сюди ми рекомендуємо класти все найтяжче. Переднє відділення досить об'ємне, в нього помістяться всі інші приналежності, ланч бокс, або навіть спортивна форма. Тут також є практична кишеня на блискавці.
 
На передній частині рюкзака є дві невеликі кишені. Пляшку для води можна покласти в одну з бокових кишень з міцної сітки. Одна з них може вмістити навіть 1,5 л ПЕТ-пляшку, верх якої можна прикріпити до рюкзака за допомогою регульованого ременя. Світловідбиваючі елементи гармонійно вписані в дизайн рюкзака спереду і на шлейках.
 
Додатково:
  • міцне вологостійке дно з матеріалу TOPDURA
  • просочення від дощу, прогумовані бігунки
  • ручка для перенесення в руці

 

Вага: 1,24 кг
Модель: SIAN    
Об'єм: 34 л    
Розміри: 46 х 32 х 23 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 9 кг
Залишити свій відгук
captcha