Шкільний рюкзак ELLY 18007 G 1020
Шкільний рюкзак ELLY 18007 G

Шкільний рюкзак ELLY 18007 G

Код товару: ELLY 18007 G
5 122
5 /5 - 122 голосів
Ортопедичний шкільний рюкзак з двома відділеннями і однією передньою термо кишенею для дівчаток з 1-го по 4-й клас.
2170грн
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам
Нова модель в нашому асортименті - двокамерний шкільний рюкзак для дівчаток з 1-го по 4-й клас.
  • підходить для дівчаток початкової школи
  • легка конструкція, місткі відділення
  • ергономічні шлейки і грудний ремінь
  • новинка - дві бічні кишені
Нову модель рюкзака Topgal, безумовно, оцінять не тільки діти, а й батьки завдяки невеликій вазі і в той же час містким відділенням і кишеням.
 
Спинка рюкзака - ортопедична, виготовлена ​​з високоякісного дихаючого матеріалу. Разом з анатомічною шлейками, які можуть бути затягнуті зверху і знизу, і грудним ременем така ергономічна конструкція забезпечує правильну посадку рюкзака на спині, навіть при щоденному навантаженні в кілька кілограм. На вільних кінцях шлейок також є магніти, якими кінці можна закріпити до шлейок, щоб вони не бовталися. Грудний ремінець гарантує, що рюкзак не буде зісковзувати з плечей при ходьбі.
 
Заднє відділення рюкзака - найширше. Ми рекомендуємо розмістити важкі підручники і книги якомога ближче до спини. Переднє, вужче відділення призначене в основному для робочих зошитів або пеналу. Крім того, тут ви знайдете практичну кишеню на блискавці і тег для імені власника. Ви можете використовувати велику глибоку передню кишеню, наприклад, для ланч боксу або просто для всіх інших потреб маленьких школярів. У передній кишені також є карабін для ключів, щоб вони не загубилися в рюкзаку. З боків рюкзака є дві бічні кишені для пляшки з напоєм.
 
У цій моделі рюкзака, як і у всіх інших моделях рюкзаків Topgal, велике значення приділяється безпеці дітей - наявність яскравих світловідбивних елементів спереду, з боків і на шлейках забезпечує хорошу видимість на дорозі.
 
Додаткові переваги:
  • дно із зносостійкого, вологонепроникного матеріалу TOPDURA і пластикові «ніжки», додатково захищають дно рюкзака від пошкоджень
  • вологостійке покриття тканини
  • ручка для перенесення рюкзака в руці
  • гачок для підвішування збоку парти
Наша порада: рюкзак має кишені для пляшки з обох сторін. Якщо ви помістите повну пляшку в одну з кишень, спробуйте помістити що-небудь аналогічної ваги і в другу кишеню, щоб збалансувати рюкзак.

Вага: 0,88 кг
Модель: ELLY    
Об'єм: 23 л    
Розміри: 41 x 30 x 21 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 7 кг

Залишити свій відгук
captcha