Рюкзак RUBI 20034 1487
Рюкзак RUBI 20034

Рюкзак RUBI 20034

Код товару: RUBI 20034
5 83
5 /5 - 83 голосів
Простір, дизайн, функціональність - в новому міському рюкзаку з двома відділеннями для навчання, роботи і відпочинку.
3030грн
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам
Двокамерний молодіжний міський рюкзак
  • для навчання, роботи, відпочинку або спортивних занять
  • два містких відділення і два передніх кишені
  • жорстка ортопедична спинка з посиленням
  • м'яка кишеня для ноутбука або планшета
Елегантний, стильний рюкзак для старшокласників, студентів та молоді. Рюкзак має ортопедичну спинку з легким алюмінієвим каркасом, який утримує задню частину в правильному анатомічному вигині, і м'які плечові лямки з нагрудним ременем. Шлейки мають ергономічну форму і разом з грудним ременем можуть бути відрегульовані по висоті - тому рюкзак можна підлаштувати під будь-який зріст, починаючи від 150 см.
 
Ви, безсумнівно, оціните не тільки конструкцію двох основних відділень, а й м'яку кишеню для ноутбука (з діагоналлю до 15,4 ") в задньому відділенні рюкзака. До кишені для ноутбука пришита ще одна невелика м'яка кишеня для телефону або POWERBANK. Ті, хто не користуються ноутбуком, можуть носити в цій кишені файли, папки або робочі зошити. Заднє відділення ширше, ніж переднє, в нього ми рекомендуємо класти всі найважчі предмети.
 
Усередині переднього відділення є невелика кишеня на блискавці. На передній частині рюкзака є ще дві практичні кишені. Передня більш глибока кишеня, яка оптично виділена синьою застібкою-блискавкою, ідеально підходить для невеликих предметів, або ви можете використовувати її для ланч боксу. Менша передня кишеня підходить для всього, що вам потрібно мати під рукою. По обидва боки рюкзака є міцні сітчасті кишені. В одну з них можна покласти навіть більшу 1,5 л пластикову пляшку, яку можна додатково закріпити за допомогою регульованого ременя з карабіном.
 
Світловідбиваючі елементи дуже гармонійно вписані в рюкзак RUBI і добре помітні в темряві. Вони знаходяться на передній частині рюкзака, на його бічних сторонах (в продовженні блискавок) і на шлейках. Дивіться докладні фотографії рюкзака.
  • міцне, вологостійке дно зі спеціального матеріалу TOPDURA
  • просочення від дощу
  • ручка для перенесення в руці
  • прогумовані бігунки

 

 

Вага: 1,20 кг
Модель: RUBI    
Об'єм: 30 л    
Розміри: 44 х 30 х 22 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 9 кг
Залишити свій відгук
captcha