Рюкзак ROTH 19038 B 1331
Рюкзак ROTH 19038 B

Рюкзак ROTH 19038 B

Код товару: ROTH 19038 B
5 155
5 /5 - 155 голосів
Універсальний рюкзак з колекції Street Hit з двома відділеннями, двома передніми кишенями і кишенею для ноутбука або планшета.
3020грн
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам
Молодіжний двокамерний рюкзак
  • для навчання, роботи, відпочинку або спортивних занять
  • ортопедична спинка з легким алюмінієвим каркасом
  • регульовані шлейки і грудний ремінь
  • кишені для ноутбука і планшета
Рюкзак ROTH дуже зручний і практичний. Це рюкзак з двома відділеннями, який ідеально підійде хлопцям зростом від 150 см.
 
У двох відділеннях і двох кишенях на передній частині рюкзака поміститися все необхідне. Спинка рюкзака виконана із спеціальних подушок анатомічної форми, щоб забезпечити належну циркуляцію повітря між спиною і рюкзаком. Легкий алюмінієвий каркас утримує спинку в фізіологічно правильному вигині навіть при великій вазі вмісту рюкзака. М'які шлейки ергономічною форми з регульованим по висоті грудним ременем забезпечують максимально комфортну посадку рюкзака на спині.
 
У задньому широкому відділенні є м'яка кишеня для ноутбука (максимум до 15,4 дюйма), яку ви також можете використовувати в якості кишені для файлів, папок або робочих зошитів. Також тут є ще одна невелика м'яка кишеня, наприклад, для планшета або мобільного телефону.
 
У більш вузькому передньому відділенні ви знайдете невелику кишеню на блискавці. Покладіть пляшку з напоєм в одну з двох сітчастих кишень з боків рюкзака. Навіть велика 1,5 л пластикова пляшка не випаде на ходу, так як її можна додатково закріпити за допомогою регульованого ременя над однією з бічних кишень.
 
На передній частині рюкзака є дві практичні кишені. Ви можете використовувати їх для всього, що має бути під рукою, ланч боксу або молодіжного пенала ETUE 19038 в тім же забарвленні, що і рюкзак.
 
Світловідбиваючі елементи є обов'язковими елементами конструкції рюкзака. Ви можете знайти їх спереду, з боків і на шлейках. Вони гармонійно вписані в дизайн рюкзака, але з іншого боку, повністю функціональні.
 
Додатково:
  • ручка для перенесення рюкзака в руці
  • просочення від дощу
  • дно рюкзака виконано з вологовитривалого матеріалу TOPDURA, стійкого до зносу
Вага: 1,14 кг
Модель: ROTH    
Об'єм: 27 л    
Розміри: 44 х 30 х 21 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 9 кг
Залишити свій відгук
captcha