Рюкзак RUBI 18027 B 1034
Рюкзак RUBI 18027 B

Рюкзак RUBI 18027 B

Код товару: RUBI 18027 B
5 133
5 /5 - 133 голосів
Універсальний рюкзак з колекції Street Hit з двома відділеннями, двома передніми кишенями і кишенею для ноутбука або планшета.
3030грн
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам
Новий двокамерний молодіжний рюкзак.
  • підходить для старшокласників, студентів та молоді
  • два містких відділення і дві передні кишені
  • жорстка ортопедична спинка з алюмінієвим каркасом
  • м'яка кишеня для ноутбука або планшета
Нова модель молодіжного рюкзака рекомендується всім хлопцям, починаючи з 7-го класу і старше. Вони оцінять не тільки місткість двох основних відділень, а й велику м'яку кишеню для ноутбука з меншою м'якою кишенею для планшета, мобільного телефону або зарядного пристрою. Ті, хто не носять ноутбук, можуть використовувати велику кишеню для різних папок і файлів.
 
Заднє відділення - найширше, в нього ми рекомендуємо класти найважчі підручники і предмети. У переднє відділення кладіть більш легкі речі, пенал ETUE 18027 і, наприклад, зошити. Передня глибока кишеня відмінно підійде для будь-яких дрібних предметів або ланч боксу. Другу невелику передню кишеню ми оптично виділили за допомогою прихованої блискавки і малюнка. Сюди можна покласти все необхідне, що має бути під рукою. З боків рюкзака є дві сітчасті кишені для пляшки з напоєм. Велику пляшку можна закріпити за допомогою регульованого ремінця.
 
Звичайно ж, всі наші молодіжні рюкзаки мають жорстку ортопедичну спинку, посилену легким алюмінієвим каркасом. Ергономічна конструкція доповнюється м'якими плечовими шлейками анатомічної форми і грудним ремінцем.
 
Відображаючі елементи в рюкзаку RUBI розміщені ненав'язливо, але добре видимі в темряві. Вони знаходяться на передній частині рюкзака, з боків і на шлейках - дивіться докладні фотографії.
 
Крім того:
  • дизайн з нейтральним малюнком в синіх тонах
  • жорстке водонепроникне дно TOPDURA
  • водовідштовхувальне просочення
  • ручка для перенесення в руці
  • прогумовані блискавки

Вага: 1,26 кг
Модель: RUBI    
Об'єм: 29 л    
Розміри: 44 х 30 х 22 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 9 кг

Залишити свій відгук
captcha