Шкільний рюкзак з написами KIMI 20021 1436
Шкільний рюкзак з написами KIMI 20021

Шкільний рюкзак з написами KIMI 20021

Код товару: KIMI 20021
5 93
5 /5 - 93 голосів
Ортопедичний шкільний рюкзак з двома відділеннями і однією передньою термо кишенею для хлопчиків з 2-го по 6-й клас.
2835грн
В наявності
Радимо звернути увагу:
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам
Двокамерний рюкзак для хлопчиків 2-6 класу
  • жорстка ортопедична спинка з легким алюмінієвим посиленням
  • практичний дизайн - написи на чорному фоні
  • новий місткий крій
Наша улюблена двухкамерная модель рюкзака KIMI вже була представлена ​​в минулому році, і стала хітом для хлопчиків в початковій і середній школі
 
Рюкзак має жорстку спинку з алюмінієвим каркасом, який важить всього 0,06 кг, але тримає задню частину рюкзака в правильній ортопедичній формі. Анатомічні подушки на спинці також забезпечують правильну циркуляцію повітря між спиною дитини і рюкзаком.
 
Плечові лямки мають м'яку ергономічну форму і можуть бути затягнуті знизу і зверху. На шлейках є регульований по висоті нагрудний ремінь. За допомогою магнітиків на вільних кінцях шлейок вони можуть бути прикріплені до їх м'якої частини.
 
Два відділення досить широкі і об'ємні, щоб вмістити все необхідне приладдя. Помістіть найважчі підручники, атласи або робочі зошити в заднє відділенняПереднє відділення трохи ширше заднього, в ньому є невеликий карман на блискавці і нашивка для написання імені власника. Додатково до рюкзака ви можете придбати пенал PENN 20021 в тому ж дизайні. Він може поміститися в невелику передню кишеню, або ви можете використовувати цю кишеню, наприклад, для ланч боксу. Також в передній кишені є карабін для ключів, щоб не шукати їх по всьому рюкзаку. Пляшку з напоєм можна покласти в бічну кишеню рюкзака.
 
KIMI оснащений серією світловідбивних елементів з усіх боків рюкзака. Подивіться докладні фотографії, де рюкзак сфотографований в темряві!
 
Крім того:
  • міцне водонепроникне дно рюкзака з матеріалаTOPDURA
  • ніжки для додаткового захисту дна рюкзака
  • просочення від дощу
  • петля для підвішування рюкзака до парти і ручка для перенесення його в руці
  • рюкзак пройшов на відмінно атестацію в Інституті тестування і сертифікації ITC Zlín (Чехія) і отримав відповідний сертифікат якості
Порада для вас: не радимо прати рюкзаки в пральній машині. Багато мам пишуть нам, що перуть на полегшеній програмі і без полоскання. Але якщо при такому пранні щось трапиться з вашим рюкзаком - наприклад, з принтом або спинкою, це не зможе бути покрито гарантією. При необхідності протріть рюкзак вологою губкою або м'якою щіткою.

 

Вага: 1,02 кг
Модель: KIMI    
Об'єм: 26 л    
Розміри: 43 х 30 х 21 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 7 кг

Магазин могу только порекомендовать, заказ был обработан очень быстро, доставка тоже без проблем, магазин хорошо организован, поэтому выбрать товар не проблема, внук выбрал школьный рюкзак и аксессуары и очень доволен, ему понравился. Уже второй год носит его с удовольствием.
[Відповісти]

Сторінки: 1
Залишити свій відгук
captcha