Шкільний рюкзак з орнаментом KIMI 19010 G 1282
Шкільний рюкзак з орнаментом KIMI 19010 G
25%
25%
25%
25%
25%
25%
25%
25%
25%
25%
25%
25%
25%

Шкільний рюкзак з орнаментом KIMI 19010 G

Код товару: KIMI 19010 G
5 154
5 /5 - 154 голосів
Ортопедичний шкільний рюкзак з двома відділеннями і однією передньою термо кишенею для дівчат з 2-го по 6-й клас.
2126грн 2835грн
В наявності
Радимо звернути увагу:
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам
Двокамерний рюкзак для дівчаток 2-6 класу
  • жорстка ортопедична спина з легким алюмінієвим посиленням
  • оригінальний принт в ваших улюблених кольорах
  • два містких відділення і передня термо кишеня
Два відділення нашої популярної моделі KIMI зроблені так, щоб задовольнити всі шкільні потреби вашої дівчинки. Більш того, квітковий мотив є хітом і не виходить з моди, тому ви зможете використовувати рюкзак кілька років поспіль.
 
Спинка рюкзака KIMI зроблена з повітропроникних матеріалів і має анатомічну форму завдяки алюмінієвій рамі вагою всього 0,06 кг. Ось чому ми радимо не виймати алюмінієву вставку, так як вона тримає задню частину рюкзака в правильній формі навіть при навантаженнях. М'які шлейки також мають ергономічну форму. Вони можуть бути відрегульовані по висоті внизу і до тіла зверху. Грудний ремінь зніме навантаження зі спини і не дасть рюкзаку зісковзнути з плечей. Нижня частина затяжок може бути прикріплена до шлейок завдяки вшитим магнітикам.
 
Два відділення рюкзака досить широкі і місткі. Ми радимо помістити найважчі підручники в заднє відділення якомога ближче до спини, це зменшить навантаження на хребет.
 
Переднє відділення трохи ширше заднього. У ньому є практична кишеня на блискавці і нашивка з ім'ям власника рюкзака. Окремо ви можете придбати пенал PENN 19010 в тому ж дизайні, що і рюкзак, який поміщається в передню кишеню, але ви можете використовувати цю кишеню також і для ланч боксу. У передній кишені є також карабін для ключів. Пляшку для води можна покласти в бічну кишеню рюкзака.
 
Рюкзак KIMI, звичайно ж, оснащений безліччю світловідображаючих елементів з усіх боків. Подивіться детальні фотографії, де рюкзак сфотографований в темряві.
 
Додатково:
  • міцне, водонепроникне дно з тканини TOPDURA
  • ніжки, які додатково захищають дно рюкзака
  • просочення від дощу
  • гачок для підвішування до парти і ручка для перенесення в руці
  • рюкзак був сертифікований в Інституті тестування і сертифікації ITC Zlín (Чехія)
Наша порада: щоб зменшити вагу рюкзака, не давайте дітям пляшку з готовим напоєм в школу. Замість цього просто налийте на дно пляшки трохи сиропу, який дитина зможе самостійно розвести водою в класі.

Вага: 0,98 кг
Модель: KIMI    
Розміри: 41 x 30 x 21 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 7 кг

Рюкзак очень классный, легкий удобный. Лямки можно отрегулировать под ребенка старше или выше. Спинка как и обещает производитель, мягкая, дышащая. Та часть которая прилегает к спине, из сетчатого материала, но при этом держит форму. В жару к сожалению спина все равно потеет под рюкзачком. Рюкзак вполне хорошо выдерживает ручную стирку, в машинку я конечно же не рискнула его закинуть. Рекомендую рюкзачок, меня и дочку рюкзак вполне устраивает.
[Відповісти]

Сторінки: 1
Залишити свій відгук
captcha