Сяючий шкільний рюкзак ENDY 20017 BATTERY AA 1518
Сяючий шкільний рюкзак ENDY 20017 BATTERY AA

Сяючий шкільний рюкзак ENDY 20017 BATTERY AA

Код товару: ENDY 20017 BATTERY AA
5 77
5 /5 - 77 голосів
Сяючий шкільний рюкзак, блок керування Sunfibre. Ортопедичний шкільний рюкзак з двома відділеннями і однією передньою термо кишенею для хлопців з 1-го по 4-й клас.
3580грн
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам

Легкий сяючий рюкзак зі світловим волокном для хлопчиків початкової школи

  • підійде і для першокласників
  • світлове волокно блакинтого кольору на передній кишені
  • блок управління TOP 171 ALKALINE
  • видимість перевищує 2 км! (вдень і в темний час доби)
  • важить всього 0,86 кг!
  • ортопедична спинка

Легкий рюкзак зі світловим волокном із мотивом космосу, космічного корабля і планет. Рюкзак ENDY ідеально підходить для початкової школи. Конструкція рюкзака дуже легка, тому ми можемо порекомендувати його навіть маленьким хлопчикам до 120 см росту. Але внутрішнього обсягу вистачить як мінімум з першого по третій клас початкової школи.

Світлове волокно проходить по обідку передньої кишені, його кінці заховані в середині рюкзака в кишені на блискавці. Для того, щоб рюкзак світився, він оснащений компактним блоком управління, який є частиною цієї моделі з маркуванням BATTERY. Блок управління TOP 171 ALKALINE забезпечує безперервне світіння протягом 4-20 годин (в залежності від режиму роботи) і працює від 2-х пальчикових батарейок.

Задня частина рюкзака має ортопедичні властивості, виконана з подушок з м'якої піни, що робить рюкзак таким легким! М'які широкі лямки можуть бути відрегульовані як зверху, так і знизу. Рюкзак оснащений регульованим по висоті нагрудним ременем, тому не зісковзне з плечей навіть взимку.

У двох просторих відділеннях поміститися все необхідне в початковій школі, включаючи папку і зошити формату А4. Заднє відділення ширше, сюди рекомендується класти більш об'ємні підручники і робочі зошити. У зручній передній термо кишені легко поміститься ланч бокс, або сюди також можна покласти, наприклад, пенал PENN 20017 в тому ж дизайні. У передньому відділенні рюкзака є невелика практична кишеня на блискавці для всяких дрібниць і нашивка для написання даних власника.

У передній кишені з принтом космічного корабля також є практичний карабін для ключів, тому вашій дитині не доведеться шукати їх по всьому рюкзаку.

Пляшку з напоєм можна покласти в спеціальну бічну кишеню.

На додаток до світлового волокна, безпеку також забезпечують світловідбиваючі елементи, які є на всіх сторонах рюкзака і на шлейках. Блискавки оснащені якісними металевими прогумованими бегунками.

Додаткові переваги:

  • гачок для підвішування рюкзака до парти,
  • ручка для перенесення рюкзака в руці,
  • водовідштовхувальне просочення,
  • ущільнене дно з матеріалу TOPDURA, 
  • пластикові ніжки для стійкості і додаткового захисту,
  • рюкзак був сертифікований в ITC Zlín (Чехія)

Наша порада: для того, щоб зменшити вагу рюкзака, в пляшку для напоїв можна налити сироп, який дитина зможе розбавити водою прямо в школі.

Тільки для рюкзаків з маркуванням BATTERY блок управління SUNFIBRE є частиною рюкзака. До світлового волокна рюкзака неможливо підключити будь-яке інше джерело живлення, крім оригінального блоку управління Sunfibre від SCILIF!

 

Вага: 0,86 кг
Модель: ENDY    
Об'єм: 21 л    
Розміри: 39 x 28 x 19 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 7 кг

Залишити свій відгук
captcha