Школьный рюкзак з нічним баченням ENDY 20014 1430
Школьный рюкзак з нічним баченням ENDY 20014

Школьный рюкзак з нічним баченням ENDY 20014

Код товару: ENDY 20014
5 70
5 /5 - 70 голосів
Ортопедичний шкільний рюкзак з двома відділеннями і однією передньою термо кишенею, для хлопчиків з 1-го по 3-й клас.
2725грн
В наявності
Радимо звернути увагу:
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам
Ортопедичний шкільний рюкзак з двома відділеннями і однією передньою термо кишенею, для хлопчиків з 1-го по 3-й клас.
  • підходить і для першокласників
  • ідеальний для учнів 1 - 3 класу
  • легка конструкція - важить менше кілограма!

Ваш хлопчик любить грати в солдатиків? Тоді ця модель - спеціально для нього! Військовим мотив і металевий брелок на передній кишені. Рюкзак важить менше кілограма, тому підійде навіть самим маленьким хлопчикам зростом до 120 см. Однак, завдяки своїм розмірам і місткості, він прослужить як мінімум до третього класу.

 
Спинка рюкзака - ортопедична, виконана з м'якої піни, що робить його таким легким! Плечові лямки можна відрегулювати за допомогою затяжок по висоті і до спини в їх нижній і верхній частині. Рюкзак не спаде з плечей навіть взимку, тому що шлейки також оснащені регульованим по висоті нагрудним ременем.
 
У двох основних відділеннях можуть комфортно розміститися всі предмети, необхідні, як мінімум, в перших трьох класах початкової школи. Але це також залежить від вимог школи або вчителя до того, скільки речей треба носити з собою в школу. Ми рекомендуємо розміщувати найважчі підручники і папки в задній частині рюкзака якомога ближче до спини. У передньому ширшому відділенні ви також знайдете невеликий карман на блискавці і нашивку для написання імені власника.
 
Передня глибока кишеня відмінно підходить для зберігання ланч боксу та інших дрібних предметів, або пенала PENN 20014. У передній кишені є надійно пришитий карабін для ключів, завдяки якому дитині не потрібно буде шукати ключі по всьому рюкзаку під підручниками. Покладіть пляшку з напоєм в кишеню на бічній стороні рюкзака, щоб її вміст не потрапив в рюкзак.
 
Додаткові переваги:
  • просочення від дощу
  • ручка для перенесення рюкзака в руці і гачок для підвішування до парти
  • міцне дно з матеріалу TOPDURA з ніжками
  • рюкзак був успішно протестований в Інституті тестування і сертифікації ITC Zlín (Чехія)
Наша порада: якщо після затяжки кінці плечових шлейок вільно звисають уздовж тіла вашої дитини, закріпіть їх на м'якій частині шлейок. Як? За допомогою вшитих магнітиків. Вони знаходяться на кінцях шлейок і на їх м'якій частині в тому місці, де закінчується грудна пряжка.
 

 

Вага: 0,9 кг
Модель: ENDY    
Об'єм: 21 л    
Розміри: 39 x 28 x 19 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 7 кг

Залишити свій відгук
captcha
Подібні товари