Шкільний рюкзак Кошенята ENDY 19005 G 1275
Шкільний рюкзак Кошенята ENDY 19005 G

Шкільний рюкзак Кошенята ENDY 19005 G

Код товару: ENDY 19005 G
5 124
5 /5 - 124 голосів
Ортопедичний шкільний рюкзак з двома відділеннями і однією передньою кишенею для дівчаток з 1-го по 3-й клас. Змінні 3D зображення кошенят.
2885грн
В наявності
Радимо звернути увагу:
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам
Рюкзак зі змінними малюнками кішечок для самих маленьких школярок!
  • рюкзак для дівчаток в 1 - 3 класі
  • ортопедична спинка
  • полегшена конструкція
  • змінні картинки з кішками в віконці на передній частині рюкзака
В цьому році ми будемо радувати всіх любителів кошенят! Для них ми розробили рюкзак зі змінними зображеннями кішок. Також у віконці на передній частині рюкзака ви можете помістити фотографію вашої кішки або будь-який інший твір мистецтва маленької школярки!
 
Завдяки системі спинки, виготовленої з анатомічно формованої піни, рюкзак важить менше одного кілограма, що напевно сподобається кожному з батьків. Він добре впишеться в спину маленької школярки, плечові ремені мають м'яку ергономічну форму і, що дуже важливо, підтягуються у верхній і нижній частині. Регульований по висоті нагрудний ремінь гарантує, що шлейки не будуть зісковзувати навіть з самих вузьких плічок.
 
Найважче шкільне приладдя завжди кладіть якомога ближче до спини в заднє відділення. У переднє відділення можна покласти все інше, додатково тут також є невеликий карман на блискавці. На іменній бирці, яка також знаходиться в передній кишені, можна написати дані власника.
 
Додатково ви можете купити пенал PENN 19005 в тому ж дизайні. Він ідеально вміщається в передньому відділенні або в глибокій передній термо кишені. У цій же кишені є карабін для ключів, щоб не шукати їх по всьому рюкзаку. Пляшку з водою можна покласти в кишеню на бічній стороні рюкзака.
 
Яскраві світловідбиваючі елементи - обов'язкові для безпеки на дорозі. Ось чому ми помістили їх з усіх боків рюкзака. На детальних фотографіях ви можете побачити, як рюкзак світиться в темряві при світлі фар.
 
Додатково:
  • просочення від дощу
  • міцний низ TOPDURA з ніжками
  • ручка з захистом для перенесення в руці і гачок для підвішування до парти
  • рюкзак був протестований в Інституті тестування і сертифікації ITC Zlin (Чехія) і отримав відповідний сертифікат якості
Наша порада: в передній глибокій кишені є менша кишеня, в якій знаходяться зображення чотирьох різних кішок. Ваша школярка може кожен день ходити в школу з різними мотивами або навіть помістити свою картинку в віконце. Фантазія безмежна!

Вага: 0,94 кг
Модель: ENDY    
Об'єм: 21 л    
Розміри: 39 x 28 x 19 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 7 кг

Залишити свій відгук
captcha
Подібні товари