Сяючий шкільний рюкзак CODA 19044 BATTERY AA 1494
Сяючий шкільний рюкзак CODA 19044 BATTERY AA

Сяючий шкільний рюкзак CODA 19044 BATTERY AA

Код товару: CODA 19044 BATTERY AA
5 91
5 /5 - 91 голосів
Сяючий шкільний рюкзак, блок керування Sunfibre. Ортопедичний шкільний рюкзак з двома відділеннями і однією передньою термо кишенею для хлопців з 2-го по 6-й клас.
4190грн
Безкоштовна доставка
Гарантія обміну/повернення
Гарантія від виробника 2 роки
Знижки постійним клієнтам

Двокамерний шкільний рюкзак c підсвічуванням для хлопців початкової та середньої школи

  • підходить для хлопців з 2-го по 6-й клас
  • світлове волокно блакинтого кольору на передній кишені
  • блок управління TOP 171 ALKALINE
  • видимість перевищує 2 км! (вдень і в темний час доби)
  • тверда ортопедична спинка з алюмінієвим посиленням
  • місткий, але все ще дуже легкий

Легкий рюкзак зі світловим волокном ми прикрасили веселим принтом. Модель CODA з двома відділеннями і глибокою передньою кишенею відмінно зарекомендувала себе в попередній колекції. І ми не сумніваємося, що ця модель з новим мотивом також буде хітом!

Світлове волокно проходить по обідку передньої кишені, його кінці заховані в середині рюкзака в кишені на блискавці. Для того, щоб рюкзак світився, він оснащений компактним блоком управління, який є частиною цієї моделі з маркуванням BATTERY. Блок управління TOP 171 ALKALINE забезпечує безперервне світіння протягом 4-20 годин (в залежності від режиму роботи) і працює від 2-х пальчикових батарейок.

Задня частина рюкзака CODA досить міцна і анатомічно сформована завдяки легкому алюмінієвому каркасу. Ми радимо його не витягувати. Інакше спинка втрачає жорсткість і правильний вигин. Крім того, каркас важить всього 0,06 кг. М'які подушки на спинці разом з ергономічними м'якими шлейками забезпечують зручне повсякденне носіння рюкзака. Шлейки можуть бути затягнуті у верхній і нижній частинах. Також на грудях може бути застебнутий грудний ремінь, який знімає навіть великі навантаження і перешкоджає ковзанню рюкзака.

Заднє відділення вужче, радимо класти в нього найважчі підручники і папки. Переднє відділення ширше, ніж заднє, в ньому є невелика кишеня на блискавці для мобільного телефону і необхідних дрібниць.

Передня глибока термо кишеня ідеально підходить для ланч боксу, і, крім того, тут є карабін для ключів. З боку рюкзака є кишеня для пляшки

На додаток до світлового волокна, безпеку також забезпечують світловідбиваючі елементи, які є на всіх сторонах рюкзака і на шлейках. Блискавки оснащені якісними металевими прогумованими бегунками.

Додаткові переваги:

  • прогумовані бігунки і водовідштовхувальне просочення
  • міцне дно з матеріалу TOPDURA з ніжками
  • ущільнена ручка, щоб носити рюкзак в руці, і гачок - щоб підвішувати до парти
  • рюкзак був протестований в Інституті тестування та сертифікації ITC Zlín (Чехія)
Тільки для рюкзаків з маркуванням BATTERY блок управління SUNFIBRE є частиною рюкзака. До світлового волокна рюкзака неможливо підключити будь-яке інше джерело живлення, крім оригінального блоку управління Sunfibre від SCILIF!

 

 

Вага: 1,02 кг
Модель: CODA    
Об'єм: 25 л    
Розміри: 43 x 31 x 22 см (в х ш х г)
Матеріал: 100% поліестер
Навантаження: 7 кг
Залишити свій відгук
captcha